X

Belangrijke informatie:

er circuleren momenteel frauduleuze sms-berichten die zogenaamd afkomstig zijn van DKV Belgium. Deze berichten vragen u om een betaling uit te voeren. Dit is een poging tot phishing. Beantwoord de sms niet, klik niet op de link en verwijder de sms onmiddellijk. DKV Belgium vraagt zijn klanten nooit per sms om een betaling uit te voeren.

Uw persoonlijk portaal                                                                                 Gebruikershandleidingen

Vergoedingen opvolgen, ziekteonkosten indienen, je kostenafrekening controleren…

Met My DKV doe je dit alles online, waar en wanneer je maar wil.

Blijf ook op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, zoals de DKV-App, de online hospitalisatieaangifte, gezondheidsnieuws, enz.

De beste zorgen. Levenslang.

Registreer je nu voor My DKV, elke verzekerde waarvoor wij een e-mail adres hebben zal een uitnodigingsmail krijgen voor My DKV.
Aarzel niet voor elke verzekerde een e-mail te melden.

Let op! De gebruikersgegevens van een eventuele registratie voor de DKV App zijn niet van toepassing voor de registratie op My DKV.

BEN JE AL GEREGISTREERD? Klik dan op www.mydkv.be

0739
info
De velden met een * zijn verplicht
Gelieve er attent op te zijn dat het gebruik van My DKV strikt persoonlijk dient te zijn voor de verzekeringsnemer en verzekerden. U dient zich ervan te weerhouden derden op enige manier toegang te verlenen tot My DKV of de inhoud ervan.

Copyright © DKV Belgium    |   Bedrijfsgegevens    |   Juridische informatie    |   Verklaring omtrent de cookies    |   Privacy